Eclere cu crema de prajituri cu ciocolata,trufe si rom

de mihaelaM in Prajituri, 15 Mar 2011 | 9059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500ml apa
  • 250g margarina delma pt prajituri
  • 1lingura zahar
  • 2cani faina
  • 5oua
  • un praf sare
  • 1plic crema pt prajituri cu ciocolata,trufe si rom
  • 2linguri cacao
  • 100ml lapte
  • 100gr zahar  
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere cu crema de prajituri cu ciocolata,trufe si rom:

se pune apa intr-un vas(mai sigur un ceaun)peste care se adauga margarina (200gr) si se lasa sa se topeasca, dupa care adaugam zaharul si sarea. Se amesteca bine pana se topeste. Dupa ce s-a topit zaharul dam la o parte de pe foc si punem deodata faina si amestecam energic. Dupa ce se amesteca bine (sa nu se lipesca de vas) se lasa sa se raceasca. Cand s-a racit adaugam ouale unul cate unul, dar amestecand bine dupa fiecare in parte.

Crema:scrie pe plic cum se prepara

Glazura:Se pune laptele,margarina(50gr),zaharul si cacao,se lasa la fiert aprox 10-15min,sa se ingroase putin.Apoi le introduce-ti pe rand in glazura.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere cu crema de prajituri cu ciocolata,trufe si rom" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni